A vásárlás menete

Válassza ki katalógusunkból

A honlapon szereplő termékkategóriákra kattintva választhatja ki a kívánt termékcsaládot, és ezen belül az egyes termékeket. Az egyes termékekre kattintva találja a termék fotóját, ismertetőjét, árát. Önnek vásárlás esetén a honlapon szereplő árat kell megfizetnie + a választott szállítás és esetleges utánvét költségét.

1. lépés

Rendelje meg

A Termék kiválasztása után Ön a „Termék megrendelés” űrlapon keresztül adhatja le. A Megrendelés űrlapon adja meg a kíván termék(ek) nevét és darabszámát.

Tájékozódjon a pontos szállítási és fizetési opciókról.

Figyeljen a kapcsolati, szállítási adatok pontos megadására.

Amennyiben kérdése lenne a megrendelés előtt, kérjük, hogy a „Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek egyikén keressen meg!

2. lépés

Adja meg az adatait...

A „Termék megrendelés” űrlapon a termékek neve és darabszámának megadása után, kérjük pontosan adja meg a SZÁLLÍTÁSI és SZÁMLÁZÁSI adatokat

3. lépés

Szállítási és Fizetési lehetőségei...

A „Termék megrendelés” űrlapon következő lépésként válassza ki a szállítási és fizetési opciókat:

FIZETÉSI OPCIÓK:
Előre utalás (az esetben a vásárlás ellenértékét az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000086-69710001 (PATKÓS Kft.) bankszámlára szükséges befizetni. A megrendelt nádakat az összeg bankszámlára történő beérkezését követően postázzuk)

CSOMAGOLÁS és a SZÁLLÍTÁS SORÁN FELMERÜLŐ PLUSZ KÖLTSÉGEK
-- SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZOLNOKON (előre egyeztetett időben és helyen)
-- Szállítás futárral, postával előre utalás esetén a nádak ára plusz 1.500 Ft

4. lépés

Küldje el megrendelését

A „Termék megrendelés” űrlapon utolsó lépésként az "Adatkezelési tájékoztató" elfogadása után a "MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE" gombbal tudja véglegesíteni a kívánt megrendelést.

1-2 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, amennyiben erre valamiért nem kerülne sor, kérjük, hogy telefonon (+3620/272-4721) érdeklődjön megrendelése állapotáról.

Köszönjük, hogy minket választott!
Patkós Manufaktúra

5. lépés